Hjem » Aromaerne og smagene ved hjemmelavet madlavning

Aromaerne og smagene ved hjemmelavet madlavning

by Dante Alighieri Copenaghen

Jeg ved ikke, om du nogensinde har været væk hjemmefra i lang tid eller boet i udlandet for at arbejde. Pludselig begynder det lugtende ønske om god hjemmekogning at gøre sin vej, næsten ukontrollerbar, blandet med den imaginære smag af de retter, vi efterlod.

At gå tilbage i tiden, da duften af ​​kaffen, der sprøjtedes fra den mumlende mokka på komfuret, blev kombineret med mælken og den gode lugt af friskbagte cookies. Disse velkendte lugte var nok til at få os ud af sengen og til og med uvilligt at se skoledagen, der ventede på os.

Har du nogensinde lagt mærke til, hvordan lækre duft af æbletærte er på en festlig dag?

Den perfekte kombination af hjemmelavet svamp kage og skiver af æbler, der rejser sig lige over overfladen. For ikke at nævne søndagens ragout!

For os Neapolitans Ragu er et ritual!
Husk bare Sophia Loren i filmen “Lørdag, søndag og mandag”, når den klassiske opskrift på den napolitanske ragù er sciorinaine fra slagteren.
Eller poesi Eduardo de Filippo “O rau ‘” (The ragout)
“O rau”, at jeg kan lide mig
m ‘o ffaceva sulo mamma’. ”
Vi klokker i en bestemt alder, vi vågner op om morgenen søndag med denne ‘duft af pummarola (= tomat) og basilikum, mens pippiava-sauce (= kogt langsom lav varme) allerede forudsiger at jeg inviterer en brødskive, som gled let af det nektar heralding på sin side et første kursus med ødelagte hallik druknet i saucen og hvid med revet ost.

You may also like

Leave a Comment

Per l'italiano clicca qui

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er enig, men du kan afmelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Privacy & Cookies Policy