by Admin

V

elkommen til LIBER, det nye italiensk-danske forlag i Danmark!

Har du et manuskript i din skuffe? Har du altid drømt om at udgive din egen digtbog? Kan du ikke vente med at organisere din næste rejse som rejseleder, og vil du gerne udgive en helt ny guide? Har du skrevet et nyt partitur og vil du udgive det? Vil du forklare din nye italienske sprogundervisningsmetode for alle? Overvejer du at lave et eksklusivt videokursus, men ved ikke, hvordan det skal udgives?

Du er på det rigtige sted!

HVAD ER GRATIS
LIBER er et italiensk-dansk forlag, der blev født i Dante Alighieri i København, ud fra en idé fra præsident Pinuccia Panzeri.
Behovet for et Dante Alighieri-forlag i København udspringer af den stadigt stigende tilgang af medlemmer, der er interesserede i italiensk sprog, litteratur og poesi, men også for rejser til Italien, kultur mv.

HVILKE GRATIS TILBUD
LIBER sørger efter aftale med distributionsselskaber og ved hjælp af talrige partnere for udgivelse af bøger i digitalt og/eller papirformat på italiensk og/eller dansk.
Gennem en grundig gennemgang af dit manuskript sikrer vi os, at resultatet bliver bedst muligt. Vi kan tilbyde redaktioner, hvor der foreslås idéer til ændringer i teksten eller vi kan indgå i et bredere samarbejde.
Det er vigtigt for os at have et tæt samarbejde med forfatteren.

HVEM KAN UDGIVE MED LIBER
Skriv en mail for at anmode om mere information til secretary@dante-alighieri-cph.dk

HVORDAN KAN DU UDGIVE MED LIBER
Du kan sende en offentliggørelsesanmodning ved at sende en mail til segretaria@dante-alighieri-cph.dk
Hvis redaktionen anser dit forslag for gyldigt, vil du modtage et redaktionelt tilbud.

Per l'italiano clicca qui

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er enig, men du kan afmelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Privacy & Cookies Policy