Date

apr 20 2022
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Matteo Scano Trio

Pianisten Matteo Scano er født på Sardinien, og han startede sine studier i klassisk musik, der efter to årtier endelig førte til jazzmusik.

Siden 2002 deltog han i forskellige jazzseminarer, herunder NuoroJazz Sardinia, Sant’Anna Arresi og Merano, hvor han studerede sammen med Paolo Fresu, Butch Morris i ensembleledelse, Roberto Cipelli, Umberto Petrin, Fabrizio Puglisi, Franco d’Andrea, Riccardo Zegna.

I 2006 dimitterede han i jazz og musikstudier ved Musikkonservatoriet i Cagliari efter tre års postgraduate-kursus hos Alessandro Diliberto. I løbet af studieperioden spiller han i forskellige projekter, der spænder mellem pop, jazz, funk og folkemusik med guitaristen Alberto Balia, der deltog i 2008 på festivalen Sant’Anna Arresi jazz og i 2011 finder han ham i Dakar for at lave en plade med l. ‘Orchestre National du Senegal.

I 2016 får han en seks måneders kontrakt i Kina og spiller hver aften med sin klavertrio, som han udgav sit første album med i januar 2017.

Han tilmeldte sig en mastergrad i klaverjazz ved Royal Conservatory of Bruxelles under vejledning af mester Eric Legnini. Det har en didaktisk aktivitet som underviser og arbejder i flere projekter i udlandet.

Matteo Scano, klaver & kompositioner
William Mannerland, kontrabas
Bruno Tagliasacchi Masia, trommer 

Leave a Comment

Dante Alighieri Copenhagen @ 2021 – Alle rettigheder forbeholdes. Hjemmeside redigeret af Dante Alighieri Copenhagen – Webmaster

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er enig, men du kan afmelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Privacy & Cookies Policy