Date

apr 20 2022
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Matteo Scano Trio

Pianisten Matteo Scano er født på Sardinien, og han startede sine studier i klassisk musik, der efter to årtier endelig førte til jazzmusik.

Siden 2002 deltog han i forskellige jazzseminarer, herunder NuoroJazz Sardinia, Sant’Anna Arresi og Merano, hvor han studerede sammen med Paolo Fresu, Butch Morris i ensembleledelse, Roberto Cipelli, Umberto Petrin, Fabrizio Puglisi, Franco d’Andrea, Riccardo Zegna.

I 2006 dimitterede han i jazz og musikstudier ved Musikkonservatoriet i Cagliari efter tre års postgraduate-kursus hos Alessandro Diliberto. I løbet af studieperioden spiller han i forskellige projekter, der spænder mellem pop, jazz, funk og folkemusik med guitaristen Alberto Balia, der deltog i 2008 på festivalen Sant’Anna Arresi jazz og i 2011 finder han ham i Dakar for at lave en plade med l. ‘Orchestre National du Senegal.

I 2016 får han en seks måneders kontrakt i Kina og spiller hver aften med sin klavertrio, som han udgav sit første album med i januar 2017.

Han tilmeldte sig en mastergrad i klaverjazz ved Royal Conservatory of Bruxelles under vejledning af mester Eric Legnini. Det har en didaktisk aktivitet som underviser og arbejder i flere projekter i udlandet.

Matteo Scano, klaver & kompositioner
William Mannerland, kontrabas
Bruno Tagliasacchi Masia, trommer 

Leave a Comment

Per l'italiano clicca qui

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er enig, men du kan afmelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Privacy & Cookies Policy