Date

feb 12 2022
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Koncert med FABRIZIO BOSSO with Jesper Bodilsen Trio

MAGNUS HJORTH (Piano / DK)
JESPER BODILSEN (Bass / DK)
MARTIN ANDERSEN (Drums / DK)

Mange danske jazzmusikere har internationale karrierer og begejstrer jazzlyttere verden over. Bassisten Jesper Bodilsen har været en etableret musiker i Italien i mange år, og trommeslageren Martin Andersen betragter nærmest Spanien som sit andet hjemland. Den fremragende italienske trompetist Fabrizio Bosso, er en af de stjernemusikere, der benytter sig af de to danske musikere ved koncerter i hjemlandet.

Ganske som sin landsmand og instrumentkollega, Enrico Rava, har Bosso fokus på det melodiske i sit spil. Hans evne til at komponere de smukkeste og ofte overraskende musikalske linjer er betagende, og hans tonevalg og tilbagelænede spil fremkalder mindelser om en døsig italiensk landsby. Lukker man øjnene og giver sig hen til musikken, sidder man pludselig i skyggen af solen og nipper til et glas lokal vin, mens solen roligt går ned bag bjergtoppene.


Billetter: medlemmer 100 kr, ikke medlemmer 350 kr
Billetbestilling: Indsend navn, medlemsnr. til eventi@dante-alighieri-cph.dk

Leave a Comment

Per l'italiano clicca qui

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er enig, men du kan afmelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Privacy & Cookies Policy