Hjem » PREMIO LEONARDO DA VINCI første årgang 2018-2019

PREMIO LEONARDO DA VINCI første årgang 2018-2019

by Dante Alighieri Copenaghen

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

PREMIO LEONARDO DA VINCI
første årgang 2018-2019

DEN FØRSTE OFFICIELLE ITALIENSKE PRIS I DANMARK
DEDICATED TIL GENIUSEN AF LEONARDO DA VINCI

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Deadline for tilmelding:

alle tilmeldinger samt kvittering for betaling af gebyr skal være afsendt via mail

ved at udfylde det specielle tilmeldingsskema

inden og ikke senere end den 15. december 2018 kl. 12.30.

Man kan downloade tilmeldingsskemaet direkte HER

eller læs her Bestemmelser for konkurrencen

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Tema for konkurrencen: deltagerne skal præsentere et værk, som er helliget Leonardo Da Vinci og som indeholder de særlige karakteristiske egenskaber ved denne person. Værket kan præsenteres i form af et nyt og originalt digterisk eller litterært værk, et nyt og originalt kunstnerisk værk, et arkitektonisk eller ingeniørmæssigt værk, også selvom det allerede er realiseret, blot det er inden for temaet.

Konkurrencens kategorier:

  1. Digterisk værk: på dansk. Arbejdet kan præsenteres i form af et digt på vers. Værket må højst have et omfang på 40 verselinjer. Værket skal være helt originalt og være deltagerens ejendom. Det digteriske værk skal indsendes via mail i pdf-format uden angivelse af forfatterens navn, men forsynet med den talkode, som er blevet tildelt ved tilmeldingen.

  1. Litterært værk: på dansk. Arbejdet kan præsenteres i form af et litterært værk (kort roman, novelle, drejebog og andre anerkendte litterære former). Værket må højst have et omfang på 50 sider med hver 1800 anslag (inkl. mellemrum). Værket skal være helt originalt og være deltagerens ejendom. Det litterære værk skal indsendes vis mail i pdf-format uden angivelse af forfatterens navn, men forsynet med den talkode, som er blevet tildelt ved tilmeldingen.
  1. Kunstnerisk værk: billedværket, skulpturen eller et værk af anden slags udarbejdes efter egne personlige stilistiske teknikker. Arbejdets dimensioner må højst være på 120 cm på hver led eller et mål af summen af de 2 sider på max 200 cm for værker i andre teknikker, fx grafiske eller installationer, og en dimension på max 120 cm på hver af de 3 dimensioner for et skulpturarbejde. Værket indsendes i form af et fotografi via mail forsynet med den talkode, som er blevet tildelt ved tilmeldingen; eller i form af et print i høj opløsning forsynet med den talkode, som er blevet tildelt ved tilmeldingen.
  1. Arkitekturprojekt: arkitekturprojektet kan indsendes via mail i pdf-format eller i jpg-format forsynet med værkets navn og den kode, der er blevet tildelt ved tilmeldingen. Hvis det arkitektoniske projekt allerede er realiseret, skal der vedlægges relevante data om aktuel geografisk beliggenhed og året for realisering. Hvis der er blevet fremstillet en model eller en prototype, skal denne først indleveres til juryen til vurdering, hvis projektet kommer blandt de udvalgte finalister.

  1. Ingeniørprojekt: ingeniørprojektet kan indsendes via mail i pdf-format eller som et foto forsynet med værkets navn og den kode, der er blevet tildelt ved tilmeldingen. Hvis ingeniørprojektet allerede er realiseret, skal der vedlægges relevante data om aktuel geografisk beliggenhed og året for realisering. Hvis der er blevet fremstillet en model eller en prototype, skal denne først indleveres til juryen til vurdering, hvis projektet kommer blandt de udvalgte finalister.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”4222″ img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

You may also like

Leave a Comment

Per l'italiano clicca qui

 

 

 

 

 

 

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er enig, men du kan afmelde dig, hvis du ønsker det. Acceptere Læs mere

Privacy & Cookies Policy